Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

For de utvalgte: Sju trinn for en sikker tur til ThailandThailand har offentliggjort oppskriften for å reise til det som omtales som "Smilets Land". I prinsippet er innreise fortsatt svært vanskelig.
Det var under den daglige orienteringen i går, torsdag at Natapanu Nopakun, fra thailandsk UD viste de sju trinnene thaier og utlendinger i 11 utvalgte grupper må følge før de får adgang til landet.

Trinnene er:

1. Kontakt den thailandske ambassaden eller konsulatet i landet ditt for å bestille plass på en hjemkomstflyging.

2. Utlendinger må bestille et rom på et alternativt statlig karantenemottak, få et fit-to-fly helsesertifikat samt en Covid-19-test som er negativ og ikke er tatt mer enn 72 timer før avreise. Utlendinger er også pålagt å ha forsikringsdekning på 100 000 USD spesifikt for Covid-19. Thaier trenger derimot bare å gi et fit-to-fly sertifikat.

3. Alle disse dokumentene må sendes til ambassaden eller konsulatet for å sikre et sete på flyreisen.

4. Følg forebyggende tiltak mens du venter på avreise.

5. Ved ankomst vil utlendinger gjennomgå helsescreening før de blir fraktet til det alternative statlige karanteneområdet.

6. På den tredje til femte dagen i karantene vil enkeltpersoner gjennomgå Covid-19 tester. Hvis det er negativt, vil en ny test bli tatt mellom den 11. og 13. dagen i karantenen, for å bekrefte slutten av virusets inkubasjonsperiode.

7. Folk kan reise rundt i Thailand, forutsatt at de gir beskjed til helsemyndighetene om hvor de befinner seg, følger strenge helseinstruksjoner, samt laster ned og bruker ThaiChana-plattformen for sporing.

Utenlandske fedre som ikke er juridisk gift med barnas mor, kan slippe inn forutsatt at navnet deres er nevnt i barnets fødselsattest. Utlendinger med en partner i Thailand som de ikke er gift med, vil imidlertid ikke få lov til å reise inn.

(we) Kilde TheNation

RSS Feed