Slik ser du norsk TV i Thailand

Været i BANGKOK
Stacks Image 186

Kina ‘innvaderer’ Kambodsja: Ny luksuriøs flyplass ferdig neste årDara Sakor internasjonale lufthavn til en pris på 3,5 milliarder dollar i Kambodsjas Koh Kong-provins er planlagt å være i drift i midten av 2021, nærmere tre år etter at arbeidet med den startet.

Flyplassen vil være i stand til å håndtere langdistansefly som Boeing 777 og Airbus A340, og ligger 330 km fra Phnom Penh, med en rullebane på 3200 meter og en bredde på 45 meter.

Det internasjonale flyplassprosjektet ligger i vekstpotensialområdet i Kambodsja og forbinder viktige turistmål med lett tilgang til Singapore, Bangkok, Phuket og Hainan samt også fra Kina, Japan, Sør-Korea og andre store turistmål.

Fra 2017 har kinesiske selskaper investert fullt ut i utviklingen av Kambodsja-Kina og Dara Sakura Tourism Resort i Koh Kong-provinsen for å bygge det største hotell- og feriestedsprosjektet i Asia, inkludert 10 femstjernershoteller og mer enn 60 underholdningssentre. I løpet av de neste tre årene skal hotell og feriesteder fremstå som et av de beste underholdningsmålene i Asia.

(we) Kilde: KmerTimes