Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Kvinne (28) underslo 33 millioner offentlige midler i PrachuapEn 28 år gammel kvinnelig statsansatt har underslått 33 millioner baht fra Prachuap Khiri Khan-provinsen.

Kvinnen jobbet med økonomi og regnskap på Prachuap provinsielle kontor og har spilt bort hver enste baht på online spill.

Prachuap-guvernøren stiller seg uforståelig til hvordan hun klarte å få tilgang til statlige midler. Hun er datter av en tidligere landsbysjef i Klong Wan sub-distrikt.

28 åringen er siktet for misbruk, forfalskning av regjeringsdokumenter og bruk av slike dokumenter. Hun har innrømmet forholdene og sier at hun forfalsket underskrifter fra autoriserte personer for å få ut pengene. Hun innrømmer å ha spilt bort hver baht og overførte regelmessig penger til en konto som tilhørte en slektning.Guvernør Pallop Singhasaenee i Prachuap Khiri Khan, sier at det er nedsatt et granskingsutvalg for å undersøke hvordan 28 åringen fikk tilgang til midler fra provinsens kontoer.

Kvinnen har stjålet statlige midler siden juni 2019, og dette ble avslørt da provinsen flyttet midler for å løse tørkerelaterte problemer da det kom for en dag at kontoen for dette nesten var tom. Kvinnen er varetekstfengslet og vil ikke bli løslatt mot kausjon siden det dreier seg om tyveri av statlige midler.

(pf) Kilde: Sanook

RSS Feed