Respektløs opptreden av utlendinger i Thailand II: Rev ned og tråkket på flaggetTo utlendinger, som viste seg å være to italienske menn (18 0g 20), ble fanget av et kamera da de rev ned noen thailandske flagg utenfor en forretning, og tråkket på de. 

Videoklippet ble publisert på YouLike og spredte seg raskt og med mange hissige kommentarer. Politiet fant etterhvert frem til de to, og en av politimennene publiserte også et videoklipp, som viser de to som ber om unnskyldning. «Vi er virkelig leie for det som skjedde, vi mente det ikke i det hele tatt. Vi er fra et annet land hvor flagget ikke er så viktig. Vi var virkelig virkelig fulle, Vi liker Thailands folk, vi liker landet Thailand, vi liker alt, men vi viste ikke noe om loven. Vi bare vil si at vi er virkelig virkelig lei oss, unnskyld» (redigert oversettelse fra engelsk)

Nå er de to imidlertid siktet for å ha ødelagt andre personers eiendeler og ha fornærmet og vist manglende respekt for flagget, men hva straffen blir er ennå ikke klart. Også videoen hvor de ber om unnskyldning er sett av svært mange, men ser en på kommentarene er det få som godtar deres unnskyldning, og kommer med kraftige negative karakteristikker av de to og av folk som gjør slike ting. (we)  Kilde: BangkokCoconutsSe eldre artikler...