Slik ser du norsk TV i Thailand

Været i BANGKOK
Stacks Image 186

Arbeidstillatelser i ‘gave’ til utenlandske Elite-medlemmerThailands Centre for Economic Situation Administration (CESA) godkjente onsdag en plan om å gi arbeidstillatelser til utenlandske Elite-medlemmer dersom investerer minst 1 million dollar i Thailand.

– Tiltaket skal lokke flere utenlandske investeringer, sier Yuthasak Supasorn, guvernør i Tourism Authority of Thailand (TAT).

For å være kvalifisert må Elite-medlemmer investere pengene i minst fem år i thailandsk eiendom eller bedrift. De må også ha Elite-kort på toppnivå, som koster 1 million baht og er gyldige i minst fem år.

Onsdagens CESA-møte, som ble ledet av statsminister Prayut Chan-o-cha, bemyndiget TAT til å konsultere utenriks- og innenriksdepartementene før de overlot planen for regjeringsgodkjenning.

Godkjente ble også TATs plan om å samarbeide med Thai Airways og lokale hoteller for å tilby turistpakker samt karanteneopphold til utenlandske besøkende.  Pakken vil bli tilbudt fra 1. desember til 31. mars neste år, med et mål på 2000 besøkende og 200 millioner baht i månedlige inntekter.

(we) Kilde: The Nation