BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Østerriksk ektemann anmeldt for vold mot sin thai-kone



En 53 år gammel thailandsk kvinne politianmeldte onsdag sin østerrikske ektemann etter at han angivelig skal ha utøvd vold mot henne gjennom flere år.

Kvinnen møtte sin mannen da hun jobbet som husholderske i Thailand. De forelsket seg i hverandre og har bodd sammen i over fem år.

Hun forteller imidlertid at mannen drikker mye og blir voldelig når han er full. Han har mishandlet henne fysisk de siste fem årene, men hun har holdt ut av kjærlighet.

Mishandlingen har blitt stadig mer alvorlig de siste månedene. I desember 2023 ble Neng innlagt på sykehus med en brukket arm etter å ha blitt slått av ektemannen. Han besøkte henne ikke på sykehuset og fortsatte å mishandle henne da hun kom hjem.

Etter sykehusoppholdet fortsatte hun å gjøre husarbeid og ta seg av ektemannen mens armen ennå ikke var helt leget. Når hun hoppet over husarbeidet for å hvile, kjeftet ektemannen på henne. Da hun ikke orket mer, flyktet hun til hjembyen i Surin-provinsen.

Den 10. mars kom hun hjem til Chonburi etter at ektemannen hadde bedt om tilgivelse. Han slo henne imidlertid umiddelbart igjen, og denne gangen slo han henne så hardt i øret at hun ikke kunne høre. Hun flyktet fra huset og søkte tilflukt i et tempel.

Den fungerende abbeden i tempelet, Phra Khru Samuwirach Jareonphon, kontaktet media og ba om hjelp. 53 åringen ble deretter tatt med til Government House Complaint Center for å få hjelp.

Kilde: KhaoSodEnglish
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand