BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Grab inntar Suvarnabhumi



Taxitjenesten Grab inntar Suvarnabhumi-flyplassen for å gi passasjerene flere valgmuligheter for å komme seg til og fra sine destinasjoner.

Det nye servicesenteret til Grab ligger ved utgang 4 i første etasje i passasjerterminalen på flyplassen.

Ifølge AoT-direktør Kirati Kitmanawat vil det fungere som et døgnåpent hentested for passasjerer som benytter seg av grad—appen.

– I tråd med myndighetenes kampanje for å gjøre Suvarnabhumi til en av de 20 beste flyplassene i verden, har AoT lagt til Grab-tjenesten for å forbedre sømløse transportforbindelser, sa Kirati under åpningen av senteret torsdag.

AoT har tidligere inngått et samarbeid med Grab, slik at passasjerer kan bruke appen til å tilkalle Grab-taxier på flyplassene Don Mueang, Chiang Mai og Phuket.

Kirati sier at Grab vil gi passasjerene flere valgmuligheter og heve servicestandarden på flyplassen slik at den blir mer praktisk og raskere.

Sikkerheten er også ivaretatt ettersom Grab-taxitjenestene er sertifisert av Department of Land Transport, la han til.

AoT planlegger også å utvide kollektivtransporttjenestene via andre apper, sier Kirati.

Øverst: Kirati Kitmanawat (i midten), direktør for Airports of Thailand, sammen med ledere fra Grab Thailand og AoT, åpnet Grab-taxisentralen på Suvarnabhumi-flyplassen torsdag. (Foto: Airports of Thailand)

Kilde: Bangkok Post
RSS 
Stacks Image 797