BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 782

Brukte elektrosjokkvåpen mot full russer



Phuket-politiet måtte bruke elektrosjokkvåpen mot en full russer på et hotell i Karon tidligere denne uken. Mannen slo og sparket betjentene som forsøkte å holde ham i ro.

Karon-politiet, sa i dag, fredag, at de tirsdag kveld ble tvunget til å bruke elektrosjokkpistol for å pågripe en russisk mann.

Politiet ble tilkalt til Glow Mira Hotel etter å ha fått melding om at to utenlandske menn var involvert i en slåsskamp på hotellet.

En video av hendelsen viste at flere menn forsøkte å roe ned den russiske mannen. I stedet slo den russiske mannen til mennene, og noen av dem svarte med samme mynt.

Da betjentene ankom hotellet, fant de den russiske statsborgeren mann i beruset tilstand og i ferd med å "skape problemer", noe som irriterte andre mennesker på hotellet gjennom hans "kaotiske oppførsel", sier politiet.

Betjentene forsøkte å roe russeren, men han avviste imidlertid oppfordringen slik at politiet måtte ta i bruk en elektrosjokkpistol, noe som førte til at russeren falt omkull og pådro seg lettere skader.

Han ble kjørt til sykehuset i Chalong for behandling av de mindre skadene, før han ble tatt med til Karon politistasjon.

Kilde: The Phuket News
RSS 
Stacks Image 797