Stacks Image 782

Slik ser du norsk TV i Thailand

Syk mann overfalt av tenåringer i ChonburiEn psykisk syk mann ble slått av to tenåringer foran Mahachon-markedet i Banglamung-distriktet i Chonburi. Hendelsen skjedde rundt klokken 02.10 natt til i dag.

Offeret (38) hvis etternavn ble holdt tilbake på grunn av hans medisinske tilstand, ble funnet med brudd i hodet og blødninger fra ulike deler av kroppen. Ifølge nødetatene så han ut til å være psykisk syk.Mannen ble tatt til Banglamung sykehus for medisinsk behandling.

Ifølge mann selv satt han og spiste foran markedet da tre tenåringer kom bort til ham. De ukjente tenåringene spurte ham hvorfor han så på dem, og angriep mannen med en stokk.

Et øyenvitne, som foretrekker å være anonym, bekrefter mannens beskrivelse av hendelsen. Vedkommende forteller at han så tre tenåringer ankomme stedet på motorsykkel, og at to av dem gikk bort til offeret og konfronterte ham verbalt før de gikk til fysisk angrep. Deretter kjørte de av gårde på motorsykkelen.

Politiet i Pattaya er i gang med å etterforske hendelsen og vil å gå gjennom overvåkningsvideoer i området for å identifisere gjerningsmennene.

De vil også ta rettslige skritt mot tenåringene.

Kilde: The Pattaya News
RSS