Stacks Image 357

Søskenpar arrestert for ranet av 3,5 millioner bahtKvinnen som ble et angivelig ransoffer for 3,5 millioner baht utenfor en bank i Chon Buri er arrestert og siktet i forbindelse med saken.

Politiet har siktet den 29 år gamle kvinnen for å ha planlagt ranet sammen med sin bror fordi hun har stor gjeld.

Den 29 år gamle kvinnen er økonomiansvarlig for en møbelfabrikk i Chon Buri hvor hun er ansvarlig for lønnen til selskapets ansatte.

Hun og er mannlig kollega var tirsdag i Siam Commercial Bank og tok ut rundt 3,5 millioner baht for å betale ansattes lønn. Hun hevdet at hun ble ranet av en et MC-bud utenfor banken.

Politiet avhørte avhørte de 29 åringen og hennes mannlige kollega i går. Mannen ga en klar uttalelse og viste seg å være ren. Imidlertid tvilte politiet på kvinnens versjon av ranet, men løslot henne siden de ikke hadde bevis for å bevise det motsatte.

Mens de to ble avhørt ble MC-budets uregistrerte motorsykkel som ble brukt i ranet ble funnet forlatt i en skog omtrent tre kilometer unna ransstedet.Etter å ha sjekket flere sikkerhetskameraer fant betjentene at raneren ble plukket opp av noen i en bil etter ranet. Disse kjørte til skogen og dumpet motorsykkelen der.

Politiet sporet deretter lastebilen til et verksted. De oppdaget at eieren av pickupen var kvinnens 27 år gamle bror.

De to ble i går pågrepet i i Samed-distriktet i Chon Buri-provinsen mens de prøvde å unnslippe politiet.

Politiet beslagla rundt 3,2 millioner baht av de savnede 3,5 millioner baht.

Ifølge politirapporten hadde 29 åringen en månedslønn på 30.000 baht. Hun hadde stor gjeld å betale, som blant annet avdrag på bil- og motorsykkel.

Søsknene ble siktet i henhold til paragraf 336 i straffeloven knyttet til lovbruddet mot eiendom: Den som begår tyveri ved rapping skal straffes med fengsel inntil fem år og bøter på opptil 10 000 baht.

Ettersom de brukte en motorsykkel og en pickup for å rømme, vil de møte flere straffer i henhold til § 336-2. De to vil risikere fengsel på inntil to år og fem måneder mer og en bot på opptil 5000 baht.

(pf) Kilder: Thairath - MRG Online - Kanal 7 - Bangkokbiznews - The Thaiger - Foto: The Nation

Slik ser du norsk TV i Thailand!