Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

To cannabisfestivaler i Thailand i helgenDet er ikke mindre enn to festivaler i Thailande denne helgen som er viet cannabis og -kulturen. En i Bangkok og en i Buriram.


Medisinsk cannabis er nå tillatt i Thailand, men når det er sagt, husk at besittelse er fortsatt er ulovlig, og det er heller ikke cannabis på menyen på disse festivalene.

Bangkok
For femte gang vil gruppen «Highland» avholde sin årlige feiring. Den 5. Thailand 420: 5 Year Ganchachon inneholder paneldiskusjoner, utstillinger, musikk forestillinger og workshops. Besøkende kan vandre blant boder på "livsstilsmarkedet" og handle cannabis-inspirerte gjenstander.

Det er gratis adgang, men krever online registrering. Arrangementet er kun åpent for personer over 20 år.

Festivalen starter kl 20.00 i kveld, lørdag, og varer utover kvelden på nattmarkedet «Runway 3119» ved Suvarnabhumi lufthavn.Buriram

For første gang i det nordøstlige området, vil Buriram være vert for en tre-dagers festival, Pan Ram (forkortet fra "Buriram Species"), for å gjenkjenne landets cannabiskultur.

På arrangementet kan du kunstinstallasjoner, salgsboder, paneldebatter, workshops og live konserter. Det vil også være forestillinger av kjente atister som rapperen Twopee, hip-hop-gruppen Thaitanium og ska-rockers Skalaxy.

Pan Ram startet i går, fredag, og varer til 21. april på Chang International Circuit, i Buriram, ca 400 kilometer fra Bangkok. Billettene er THB420 , eller THB1000 for alle tre dager. Billetter kjøpes online.

(pf) Kilde: Coconuts

RSS Feed