BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Kvinne bak ransforsøk i Prachuap Khiri KhanEn kvinne i 35 år alderen flyktet tomhent fra ransforsøk i Prachuap Khiri Khan ved 12-tiden lokal tid i dag, mandag.

Ranforsøket skjedde i «Bank for Agriculture and Agricultural Cooperatives. (BAAC)» ved Prachuap Khiri Khan District-avdelingen nær Prachuap City Hall, omkring 10 mil syd for Hua Hin.

Det var fem kunder i banken som ventet i kø da den kvinnelige raneren gikk til aksjon og peke med en pistol mot personalet. Viter forteller at kvinnen var rundt 35 år gammel, så ut som en tomboy, kledd i svart og iført en hel svart hjelm.

Kvinnen ropte at penger skulle legges i en pose, men ble redd siden kundene i køen ropte at «politiet kommer». Hun stakk av før hun fikk meg så mye som en satang.

Utenfor banken ble en 61 år gammel gammel kvinne truet til å gi fra seg miotorsykkelen som den mislykkede ranskvinnen stakk av på.

Motorsykkelen ble etter kort tid funnet i nærheten. Kvinnen bak ransforsøket er på frifot og politiet fortsetter angivelig etterforskningen.

(pf) Kilde: RCR