Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Åpner Thailand for skandinaviske turister fra 1. november?Dette er det store spørsmålet mange skandinaviske Thailands-farere spør seg. «Vil vi slippe karantene fra 1. november?»

Fra ubekreftede kilder som skal nær regjeringen får vi i kveld opplyst at Thailand helt sikkert åpner for karantenefri innreise fra USA, England, Tyskland, Singapore og Kina.

I tillegg skal de tre skandinaviske landene, Norge, Sverige og Danmark, stå på listen sammen med Australia, Frankrike og Russland samt Sør-Korea. Altså i alt 12 land og ikke 10. 

De fem første landene nevnte som kjent statsministeren i sin fjernsynstale mandag og sa samtidig et det vil åpnes for fem andre land uten at han navngav flere men bare sa i alt 10 land.

I dag sa helseministeren et 10 land var alt for få, uten at han sa hvor mange han ville åpne for. Han sa samtidig at han hadde snakket med regjeringskolleger om at 10 land er for lite å åpne for fra 1. november.

Et endelig svar er ventet å komme fra CCSA i morgen, torsdag. 

Kanskje bare ett eller alle de tre skandinaviske landene stor på karantenefri innreise fra 1. november, eller må vi vente til 1. desember - eller kanskje til 1. januar? 

(pf)