BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Thailands statsminister forklarer og beklager igjen at så mange vaksinasjonsavtaler er blitt utsattSiden mange mennesker har opplevd at vaksinasjonsavtalene er kansellert eller utsatt på grunn av utilstrekkelig tildeling av vaksinedoser til flere deler av landet, beklaget i går nok engang statsminister Prayut Chan-o-cha dette på en pressekonferanse og sa at flere vaksiner blir anskaffet.

– Jeg vil be om unnskyldning for de som ikke har blitt vaksinert , eller hvis det har blitt endringer i avtalene dine. Jeg understreker prinsippene jeg har skissert‚ Jeg vil løse problemet og vil kompensere de som er blitt berørt så snart som mulig, sa statsministeren etter ukens regjeringmøte i går, tirsdag.

– Hver provins får vaksinene, slik at vaksinering kan begynne samtidig. Ingen provins vil bli glemt, sa han.

Vaksinetildelingen er basert på å befolkningsstørrelsen, alder, smittetall, risikogrupper, yrker og hvorvidt provinsene er turistmål eller økonomisk viktige områder. Hver provins er ansvarlig for å tildele vaksiner til sykehusene, forklarte han.

Alle som har bestilt vaksinasjonsavtaler, blir vaksinert og så mange opprinnelige avtaler som mulig blir holdt, presiserte statsminsteren i går.

(we) Kilde: ThaiPBS