BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Blir Hua Hins Wunderland slutten på redlight-området Soi Bintabaht (video)Byggingen av det nye barområdet i Hua Hins soi 94 fortsetter, og skal etter planen åpnes de neste ukene. Det nye komplekset, kalt 'Wonderland', ligger overfor den populære japanske restauranten Sakura og på stedet for den tidligere Isaan-restauranten 'Sakura Isaan'.

Komplekset består av 21 barer og et kjøkkenområde, og alle barene skal allerede å være leid ut, med husleier som starter på 9000 baht per måned.

Byggingen av Wonderland ølbar-komplekset setter spørsmålstegn ved fremtiden til Hua Hin originale bar- og utelivsområde,Soi Bintabaht. Som mange utelivsområder i hele Thailand har Soi Bintabaht blitt desimert på grunn av mangel på utenlandske turister.

Det anslås at 80 prosent av barene i området enten er stengt eller ikke ville fornye leiekontraktene. I sin storhetstid ville den månedlige leiekostnaden til og med for en liten bar Soi Bintabaht-området være opp mot 80.000 baht per måned. Denne uken ble det delt innlegg på lokale thailandske Facebook-grupper hvor leiekontrakter eller salg av barer til en brøkdel av det.

Situasjonen i Soi Bintabaht er nå lik den som i andre områder av Thailand, spesielt i Pattaya, hvor gamle ølbarer på førsteklasses eiendom står overfor en svært så uviss fremtid.

I motsetning til Soi Bintabaht har Soi 94 i Hua Hin fortsatt å vokse til tross den vanskelige situasjonen. Soi 94 har nå et bredt utvalg av massasjeklikker, restauranter, kaffebarer og et økende antall barer. I nærheten ligger også Baan Khun Por, et stort utendørs restaurantområde, som er enormt populært blant både lokalbefolkningen og utlendinger der kunder kan ta en øl og noe å spise, mens de lytter til live musikk.

(we) Kilde: Thaivisa