BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Pattaya-Hua Hin ferga skrotes på ubestemt tid - Air Asia dropper Hua HinFergen mellom Pattaya og Hua Hin kommer ikke tilbake i sitt opprinnelige format, ifølge nettstedet Thaivisa.

Tjenesten, som ble stanset i mars 2020 på grunn av pendemien, er driftet av Royal Passenger Co. Ltd. Selskapet antydet da at ruten ville bli gjenopptatt såsnart pendemiesituasjinen var avklart.

Ifølge nettstdet Thaivisa er selskapet ikke lenger i drift, og fergetjenesten er nedlagt. Firmaets nettsted er stengt og Facebook-siden er ikke oppdatert siden mars 2020.

Thaivisa antar at tjenesten til kan bli erstattet av den foreslåtte bilfergetjenesten som vil koble sammen Chonburi, Prachuap Khiri Khan og Songkhla i Sør-Thailand. Rapporter i thailandske medier antyder at fergen kan operere mellom Sattahip og Songkhla innen april 2021.
Planene i dag er at denne fergeforbindelsen skal ha plass til opptil 100 biler og 586 passasjerer. Ruten fra Sattahip til Songkhla vil ta mellom 18-20 timer. Fergen vil ha lugarer og restauranger iómbord. Det skal være planlagt stopp ved Prachuap Khiri Khan på et senere tidspunkt.
Ruten skal drives av Source Ferry Company, som allerede har kjøpt båten fra en fergeoperatør i Japan.

Air Asia tar ikke imot bestillinger på sitt nettsted for flyreiser fra Hua Hin til Chiang Mai eller Udon Thani. Flyselskapet kunngjorde tidligere at de stanser flyvninger fra Hua Hin flyplass på grunn av den nye smittebølgen. Air Asia sa dengang at rutene er lagt på is mellom 15. og 31. januar 2021, men er nå altså lagt ned.

(we) Kilde: Thaivisa