BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Kvinne (22) arrestert etter mandagens ransforsøkEn 22 år gammel kvinne er pågrepet etter et mislykket bankran i Prachuap Khiri Khan mandag.

Det var det thailandske nettstedet Daily News som først skrev om arrestasjonen.

Den 22 år gamle kvinnen gikk angivelig inn i Muang-filialen til Bank of Agriculture and Agricultural Cooperatives (BAAC), kledd i svart med helhjelm og truet bankpersonlaet med en pistol. Hun flyktet imidlertid livredd fra banken uten å få meg seg penger. I flukten truet hun til seg en motorsykkel fra en eldre dame.

22 åringen nekter for å ha kjenskapet til ransforsøket, men hennes mann skal ha fortalt politiet «at det var greit for henne», skiver Daily News.

En MC-taxifører fortalte politiet at en kvinne hadde kommet bort til ham på stasjonen og bedt om telefonnummeret hans. Hun gikk deretter med ham til Bank of Agriculture and Agricultural Cooperatives.

Etter det mislykkede ranet truet hun til seg en motorsykkel og tak seg til en restaurant hvor hun hadde gjemte sin egen motorsykkel, som også ser ut til å være stjålet.

22 åringen fortid er imidlertid av det noe brokede slaget, og har massiv gjeld etter online-spilling.

Da hun var student var hun praktikant ved i banken hun forsøkte å rane. Etter dette jobbet hun på et luksushotell i nærheten der hun fik en betrodd stilling. Gjelden var stor, fristelsen større og hun stjal 400.000 baht fra hotellet. Saken ble ikke politianmeldt men hun sa at hun ville betale pengene tilbake i månedelige rater på 20.000 baht.

Forrige torsdag jobbet hun i en garasje og stjal 28.500 baht fra arbeidsgiveren sin, en motorsykkel samt en pistol som antas å være den som ble brukt i ranforsøket.

Dagen etter, forrige fredag, skal hun at underslått 190.000 baht fra lederen for et band som hun svindlet ved å overføre en betalingsapp til sin egen telefon og fikk pengene inn på sin egen konto.

Og endelig, ved 12-tiden mandag, skjedde det mislykkede ranet hun nekter enhver befating med. Kvinner er nå i politiets varetekt og hun er siktet for en rekke forhold, blant annet svindel og væpnet ran.

(pf) Kilde: Daily News