Stacks Image 186

Jente (17) ranet gullsmed etter å ha tapt penger i investeringssvindelEn 17 år gammel jente er arrestert for å ha ranet en gullsmed og truet eieren med en kjøkkenkniv etter at hun tapte penger i en tilsynelatende svindel.

Tenåringen skal ha fortalt politiet at hun hadde engasjert seg i det som så ut til å være et nettsted for investeringer. Hun hadde sett en annonse på Instagram og bestemte seg for å investere 50.000 baht hun hadde fått i forsikringsutbetaling etter farens død. Etter å ha sendt pengene innså hun at det var en svindel, og hun fikk ikke kontakt med nettstedet.

Moren hennes er koronasmittet og er under behandling og begynte å spørre om pengene. Den 17 år game jente skal ha gått til en gullsmed i Big C i Nonthaburi iført hatt og ansiktsmaske.

Hun holdt opp en kniv og leverte en lapp til butikksjefen hvor det stod: «Legg penger og gull i en pose. Ikke si noe. Livet ditt er ditt. Det er ikke nødvendig å drepe». Hun stakk da av med gullkjeder og ringer til en verdi av rundt 400.000 baht.

Skolesjefen hennes har kausjonert 15 000 baht, og hun er nå løslatt fra Central Juvenile and Family Court.

(pf) Kilde: Bangkok Post