Stacks Image 594
Stacks Image 601

Daglige direktefly fra Russland til U-Tapao nær Pattaya starter denne helgenFor første gang siden pandemien gjenopptas flyreiser direkte fra Moskva til U-Tapao flyplass nær Pattaya kommende lørdag.


Ifølge Pattaya-ordfører Poramese Ngampiches ønskes dette varmt velkommen av myndighetene og byen bør se betydelig økning i russiske turister lokalt.

Relanseringen av lokale direkteflyvninger fra Russland vil bli ledet av flight ZF2847 som ankommer U-Tapao denne helgen.

Russiske turister er i majoriteten av utenlandske turister på Phuket, ifølge lokale myndighetene, etter økningen av direkte daglige flyvninger.

Pattaya har fått mange flere russiske besøkende de siste ukene, men indiske turister fortsetter å være nummer én lokalt.

Ifølge Poramese skal dette hjelpe den lokale økonomien og bedriftene med å bringe flere turister direkte fra Russland til Pattaya.

Noen kritikere på nettet hevder at mange av de som kommer fra Russland ikke er reelle turister, men heller unge russere med stramme budsjetter som forsøker å unngå verneplikt i den pågående invasjonen av Ukraina.

Thailand er offisielt nøytralt når det gjelder Russland/Ukraina-krigen og har i motsetning til mange andre nasjoner ikke begrenset reiser for russiske statsborgere.

(pf) Kilde: The Pattaya News