Stacks Image 186

Tilhengere av det forbudte partiet rystet og oppløst i tårerLederen av partiet Thai Raksa Chart sa i går at han og andre partiledere var "ekstremt triste" over konstitusjonsdomstolens dom, hvor partiet ble dømt til oppløsning.

- Vi på Thai Raksa Chart har gode intensjoner og har aldri tenkt på å skade landet. Selv om våre valgrettigheter har blitt tilbakekalt, kan vi fortsatt gjøre det bra for landet på andre måter, sa han, tydelig preget av dommen.

Thai Raksa Charts kandidater stopper nå, etter domstolens dom, sine kampanjer etter domstolens dom. Mange kandidater og deres ansatte reagerte på nyheten med tårer: - Vi er triste, men vi må kjempe på, selv om det ikke vil bli mer kampanjer, sa lederen.

Han pekte på kandidatens "tapte rettigheter" og sa at de måtte lide for noe som ikke var deres feil. Han la til at hver kandidat hadde gitt minst 300 000 baht til valgkampen.

Nå oppfordres tilhengerne til å gi sine stemme til fordel for alle andre partier i "den demokratiske leiren", som Pheu Thai, Future Forward, Seree Ruam Thai og Puea Chart.

(we) Les mer på TheNation

RSS Feed 
Stacks Image 191