Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Bare halvparten av overvåkningskameraene i Pattaya er i funksjon– Bare halvparten av de 2000 overvåkningskameraene i Pattaya er i funksjon, ifølge ordføreren i Pattaya City. – Neste år skal alle virke, sier han. I tillegg kommer det 1000 nye kameraer om to år.– Det er litt over 2000 overvåkningskameraer (CCTV-kameraer) i Pattaya nå, sier Pattaya City-ordfører, Sonthaya Khunpluem. – Vi har også et dedikert CCTV-kontrollsenter som er bemannet 24 timer i døgnet, syv dager i uken. – Noen av dem er imidlertid ødelagte, og andre er skadet av kabelbranner. Omtrent halvparten av kameraene i Pattaya fungerer for tiden. Dette er et stort sikkerhetsproblem og gjør det også vanskeligere å spore og stoppe kriminalitet på riktig måte.

City-ordføreren sier at de jobber med å forbedre det utdaterte systemet og skal oppgradere til et trådløst kamerasystem.

– Dette forventes å være ferdig en gang neste år. Dette vil bringe alle kameraene vi har i dag i fungerende stand, sier Khunpluem.

– I tillegg vil vi sette opp flere kameraer i de nåværende blindsoner slik at det blir totalt 3000 CCTV-kameraer i Pattaya. Dette er en del av et langsiktig strategisk mål om å kunne gjøre Pattaya trygt for innbyggerne og de millionene turister som besøker byen årlig i normale tider.

Ordføreren la til at alle oppgraderinger av CCTV-infrastruktur og tilleggskameraer, totalt nesten tusen til, anslås å være fullført innen 2023 med et budsjett på femti millioner baht.

(pf) Kilde: Sophon Cable / The Pattaya News


RSS Feed