Stacks Image 186

I Bangkok og omegn skal bilers utslipp av svart røyk bøteleggesLuftforurensingen Bangkok og mange andre steder i Thailand har fått Landtransportdepartementet til å intensivere arbeidet med å få slutt på at utslipp av svart røyk fra lastebiler og passasjerbusser.

Førere av busser med eksosutslipp som overstiger de tillatte PM2.5-nivået, vil få en bot på 5000 baht. Kjøretøyet må også stå i ro intill problemet er fikset og inspisert på nytt. Folk oppfordres også til å klage til landtransportdepartementets hotline 1584 på kjøretøy som slipper ut svarte avgasser. De kan også sende inn sine klager via departementets Line-konto og Facebook-side.

Inspektører sendes ut for å foreta tilfeldige kontroller av lastebiler og passasjerbusser på primær- og sekundærgatene i Bangkok og naboprovinser. Mer regelmessig blir det Inspeksjoner på steder, som Khlong Toei havn, Khlong Luang varetransportstasjon, Rom Khao, Lad Krabang, Tiwanon Road, Lam Luk Ka Road, Borommaratchachonnani Road, Suwinthawong Road, Phahonyothin Road og Bang Na- Trad Road.

(we) Kilde PattayaOne

RSS Feed