Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

170 kilo krystallmetamfetamin beslaglagt i nord


I en politioperasjon i Chiang Mai-provinsen ble det i dag gjort beslag av rundt 100 kilo krystallmetamfetamin, kjent som “ice”. Verdien anslås til til rundt 100 millioner baht.

Rundt 10 smuglere antas å ha blitt såret i sammenstøtet med politistyrker fra Narcotics Suppression Bureau og hæren. Skuddvekslingen skjedde nær den burmesiske grensen i Mae Ai-distriktet i Chiang Mai. Politiet sier at smuglerne trakk seg tilbake over grensen og etterlot rundt 100 kilo krystallmet på stedet.

I Lampang-provinsen, også det i det nordlige Thailand, arresterte politiet en sjåfør og beslagla mer enn 172 000 meth piller (yaba) og rundt 70 kilo ice. Medikamentene ble funnet under et søk i pickupen hans ved et sjekkpunkt.

Politiet sier at pickupen var lastet med grønnsaker i et stålbur. Politiet oppdaget en stor sekk gjemt under grønnsakene. Sekken inneholdt 172.200 meth piller og 35 pakker med krystallmetamfetamin, som veide rundt 70 kilo totalt.

Politiet sier at stoffene har en gateverdi på rundt 100 millioner baht. Sjåføren tilsto angivelig at han flyttet stoffene fra Chiang Rai til det sentrale Thailand. Han ble ført til en Lampang politistasjon og siktet for transport av ulovlige stoffer med forsett videresalg.

Kilde: TheThaigerRSS Feed