Slik ser du norsk TV i Thailand

Været i BANGKOK
Stacks Image 186

Besøk det “hemmelige” kondom-muséet i BangkokDette muséet har du garantert aldri tenkt fantes. Her finnes du tusenvis av forskjellige typer kondomer i forskjellige former, størrelser og farger fra flere tiår.

Dette helt ukjente, nærmest hemmelige muséet finner du i lokalene til Thai Health Ministry-bygningen i Bangkoks naboprovins Nonthaburi.

Dette helt unike, lille to-romsmuséet er tildels gjemt bak departementet ved siden av kloakkrenseanlegget - det et ikke annonsert offentlig og blir knapt besøkt av noen.

I dette statlige muséet kan du se utenlandske kondommerker som Durex og ikke minst den lokale kondomprodusenten Cabbages & Condoms.

På veggene i det første rommet er det en stor samling plakater som forkynner seksuell helse og skap med kondomer, mens det andre rommet huser forskjellige apparater som brukes til å produsere og teste kondomer.

Det andre rommet har seks boder fullpakket med falanksformede gjenstander som brukes til å teste kondomets styrke og utholdenhet. Noen ganger gir museumspersonalet en demonstrasjon til besøkende om hvordan apparatet fungerer.

Bortsett fra kondomene, finnes det også en rekke penispumper og smøremidler i museet.

Thailand er faktisk en av verdens største produsenter av kondomer og har større produksjon enn Nederland der Durex produseres.

(pf) Kilde You Tube