Stacks Image 186

Fjelltempel i Lampang et Thailands mest fantastiske attraksjoner (Video)Den første stråle av soloppgang over horisonten kaster gyllent lys på Wat Phra Bat Pu Pha Daeng, et tempel som ligger imponerende på fjeltopper 815 meter over havet. 

Det befinner seg i Doi Phra Bat Wildlife Sanctuary i Chae Hom-distriktet i den nordlige thaiprovinsen Lampang, og er kjent for sin klynge av mer enn 10 hvite klokkeliknende pagoder.

For lokalbefolkningen er dette et svært hellig sted, der et av Buddhas fotavtrykk skal være funnet på en stor steinplate.Hver dag kommer mange trofaste buddhister til å be i templets hovedpagode, den gyldne helligdommen der grunnleggerens fotavtrykk er installert.

På templets høyeste punkt venter en spektakulær 360 graders panoramautsikt de besøkende. I de fleste vintermorgener er fjelltopp-pagodene omsluttet av bølger av tåke som skaper en helkt spesiell atmosfære. Om kvelden avslører solnedgangen en fantastisk utsikt over Chae Hom-distriktet og elvene, Mae Soi, Mae Mon og Mae Wang, som strekker seg langt ut mot horisonten. Takket være sin majestetiske atmosfære betraktes Wat Phra Bat Pu Pha Daeng som en av de mest fantastiske attraksjonene i Thailand.
(we) Les mer på TATNews