Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

To barn omkom - 22 skadd i speedbåtulykke på PhuketTo russiske barn (6 og 12 år) omkom og 22 personer ble skadd i en båtulykke med en speedbåt på Phuket ved 8-tiden mandag morgen (lokal tid)
<br>
Ulykken skjedde i kanalen som koblet Phukets to hovedhavn ved østkysten med Phang Nga-bukten på østsiden av øya. En av speedbåtene kjørte raskt langs kanalen, og dro ut mot bukten, da den kolliderte med det andre fartøyet i høy hastighet.

Det var totalt 29 passasjerer og mannskap ombord på de to speedbåtene. Mannskapene på de to båtene ble ikke skadd.

 

Major Ekachai Siri fra Phuket turistpoliti bekreftet rundt middagstid (lokal tid) at begge båtførerne er siktet for uvøren kjøring som forårsaket død og skade.

22 skadde passasjerer ble ivaretatt på åstedet før de ble ruset til sykehus rundt Phuket - fire til Mission Hospital Phuket, 11 til Bangkok Hospital Phuket, seks til Bangkok Hospital Siriroj og en russisk statsborger ble sendt til Vachira Hospital. De to omkomne barna er en 6 år gammel jente og en 12 år gammel gutt.

Video fra åstedet viste redningsarbeidere som utførte hjerle/lunge redning på to små russiske barn ved til Royal Phuket Marina, ved siden av kanalen der hendelsen skjedde.

Vi advarer mot sterke inntrykk i den sladdede videoen under.RSS Feed