Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Spill og film lagt til Thailand - opplev smilets land hjemmefraHvis man leter litt, finnes det en rekke spill og filmer med handling som utspiller seg i Thailand. Har du lyst å oppleve Thailand på en litt annerledes måte - hjemme i din egen sofa? Da har vi noen tips til deg her.

Spillet Hitman fra 2016 lar deg snike deg rundt som en leiemorder hele verden rundt, og tar deg også med til Bangkok, til et nervepirrende oppdrag i et luksushotell. For deg som er på jakt etter en nervepirrende opplevelse der det er kreativiteten din som setter grensene for hvordan du oppnår målene dine, så er Hitman spillet for deg.

Er du mer interessert i bil, så bør du se nærmere på Asphalt Xtreme, som blant annet lar deg kjøre rundt i vakre naturomgivelser i Phuket, med strender, knallblått hav og palmer. Og som en ekstra godbit for nordmenn er det også en bane som lar deg kjøre billøp på Svalbard.

Om du heller vil ta til knyttnevene og la deg inspirere av Muay Thai, så har Street Fighter V: Arcade Edition både baner i Thailand og flere Muay Thai-boksere du kan velge mellom, som for eksempel Sagat og Nuakan - i tillegg til en rekke andre kampsportutøvere med forskjellige kampstiler, så klart.

Hvis du ikke har en spillkonsoll hjemme, eller en kraftig PC bygget for spilling, så finnes det likevel noe for deg. Spilleautomaten Thai Sunrise hos mr green online casino er bare én av flere slike automater som er inspirert av smilets land.
Men det er selvsagt mange av oss som foretrekker film som underholdning. Få ting slår en skikkelig god filmkveld med en bolle nypoppet popcorn, og også her finnes det noe for enhver smak - med en thailandsk vri.

The Railway Man er ikke bare en gripende fortelling om krig og posttraumatisk stress, filmen viser også sider av andre verdenskrig som gjerne er mer ukjente for oss her i Europa, da de fleste av oss ikke er like klar over hvordan krigen utspilte seg i andre deler av verden. Hvis du er klar for en virkelig følelsesladet opplevelse er dette filmen for deg.

Hvis du er mer i humør for noen skikkelige latterkuler, så bør du sjekke The Hangover Part Two, om en kameratgjeng som våkner i Bangkok dagen derpå, med store hull i hukommelsen rundt hva som egentlig skjedde kvelden før. Enten du liker helsprø komedie eller du bare ønsker å trøste deg med at andre gjør verre ting i fylla, er dette en film du bør få med deg.

For en skikkelig thailandsk filmopplevelse er det selvfølgelig ingenting som slår filmer som faktisk er thailandske, og ikke bare Hollywood-produksjoner der handlingen er lagt til Thailand. Føl gåsehuden spre seg med grøsseren Shutter, der paret Tun og Jane kommer til skade for å kjøre på en kvinne på vei hjem fra en kveld ute med venner. I panikk kjører de fra stedet uten å hjelpe kvinnen, men så begynner Tun å oppdage merkelige ting på bildene han tar gjennom jobben som fotograf.

Foto Kilde: Pexels 


RSS Feed