Stacks Image 352

Bangkoks nyvalgte guvernør lover å få Bangkok til å «skine som en diamant» igjen


Chadchart Sittipunt holdt en pressekonferanse søndag kveld for å takke Bangkokianere for å ha gitt ham en overlegen seier i guvernørvalget.

Ved 20.30-tiden (lokal tid) hadde han fått over 697.000 stemmer av de 1,35 millioner opptalte stemmesedlene, godt foran Wiroj Lakkhanaadisorn og Suchatvee Suwansawat som hver hadde rundt 127.000 stemmerpå det tidspunktet, skriver The Nation.

– Jeg er klar til å jobbe med både Move Forward-partiet og demokratiske byrådsmedlemmer. Det er på tide at vi overvinner forskjellene våre og jobber sammen for å presse Bangkok fremover, sa den snart kommende guvernøren.

– Jeg vil jobbe for alle i Bangkok, også de som ikke stemte på meg. Jeg vil alltid være åpen for ulike synspunkter så lenge vi ikke krangler eller hater hverandre.

– Bangkok er en by full av håp. Det er mange gode ting her. Synd at tidligere hendelser har svekket gnisten som en uslipt diamant. Jeg skal spille rollen som en diamantsliper og få byen til å skinne som en vakker diamant igjen. Bangkok vil bli et sted hvor alle innbyggere lever i harmoni og lykke, sa han.

Chadchart la til at han vil tilpasse gode retningslinjer som har blitt introdusert av andre kandidater og vil jobbe med alle uavhengig av deres tilknytning. Han lovet også å lytte til den nye generasjonen.

Den antatte valgvinneren takket også sin forgjenger Aswin Kwanmuang for å ha tatt vare på byen de siste fem årene og lovet å fortsette effektiv politikk og fikse de som ikke har fungert i Thailands hovedstad.

(pf) Kilde: The Nation

Slik ser du norsk TV i Thailand!