Lego åpner sin første sertifiserte butikk i ThailandDanske Lego Group, satser mer på Thailand, og åpner nå sin første sertifiserte butikk på Siam Paragon i Bangkok. På 170 kvadratmeter skal en finne rundt 300 Legoleker, hvorav 32 mer eksklusive produkter som kun er tilgjengelig på sertifiserte utsalgsstedene.Lego har nå 240 sertifiserte butikker over hele verden, hvorav 50 er i Asia, bl.a. i Kina, Japan, Sør-Korea, Singapore, Indonesia, Filippinene og nå også i Thailand.

- Thailand er et veldig attraktivt marked for Lego. Landet har en etablert økonomi, en stor befolkning og en etablert detaljhandel, sier Legos representant i Singapore, og legger til at Lego vil øke sin investering i Thailand gjennom årene. 

- Asia har fortsatt en lav base for Lego leker i forhold til mange etablerte markeder i Vesten, men selskapet ser også en mulighet til å øke salget med fem eller seks ganger i regionen.

60 prosent av Lego-salget i Thailand kommer fra varehus, over 15 prosent fra spesialiserte leketøybutikker og resten fra andre kanaler. "I løpet av det første åpningsåret forventes mer enn 400 000 mennesker å besøke butikken, hvor thaier som står for 60 prosent og utlendinger 40 prosent. 

Lego-settene skal koste det samme i Thailand som de gjør i nabolandene. På grunn av dette trenger Lego-fansen ikke lenger reise utenlands for å kjøpe Lego-produkter. Nye produkter vil bli lansert samtidig som de lanseres i USA og Europa.

(we) Kilde: TheNation
RSS Feed