Følg corona-smitten i Thailand på dette interaktive kartet.
Trykk på markøren for yttterligre informasjon.

Stacks Image 186

Buriram rekrutterer Grab for matleveringLokale myndigheter i Buriram har engasjert leveringstjenesten Grab for å levere mat fra markeder og restauranter etter at det er innført forbud i regionen å spise andre steder enn hjemme.

Mens Grab bare har levert fra restauranter og kafeer så langt sier Burirams fremtredende politiker Newin Chidchob at lokale myndigheter har godkjent at de også kan levere mat fra markeder og matboder til publikum.

Den utvidede tjenesten vil være tilgjengelig i Buriram i cirka ti dager fra nå.

Burirams initiativ markerte første gang at thailandske myndigheter engasjerer online-leverandører som Grab. De er formelt ulovlige i transportørens øyne, til tross for deres stadig økende allestedsnærhet.

I en ordre som først ble implementert i Bangkok og senere blitt vedtatt av noen lokale myndigheter, får restauranter og markeder beskjed om å innstille spisetjenestene sine for å overholde "sosiale distansering" -tiltak. Takeaway og leveringstjenester er tillatt.

Mandag ga helsedepartementet en retningslinje der man oppfordrer transportørene til å bruke masker, vaske hendene med desinfiseringsmidler og holde avstand til kunder.

Grab og andre leveringsselskaper som Lineman tilbyr også en "kontaktløs tjeneste" hvor fysisk kontakt holdes til et minimum.

Kilde: KhaoSodRSS Feed