Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Hoteller på Phuket skal redusere plastforbruketAlle medlemmer av Phuket Hotels Association har i fellesskap forpliktet seg til å eliminere plastflasker og sugerør fra rommene innen 2019, som et av virkemidlene for sikre en bærekraftig fremtid for Phuket.

Foreningen har også gitt sine hotellmedlemmer informasjon om selskaper som tilbyr alternativer til plast for matlaging, avfallsposer og andre artikler for gjestene. Hensikten er å sikre et bærekraftig kortsiktig og langsiktig utvikling av turismen ved å oppmuntre medlemmene til å iverksette tiltak og vedta bærekraftige, ikke-plastiske løsninger og tjenester til sine gjester.

- Vi har funnet frem til engangsbrukplast og gitt hotelleiere kostnadseffektive løsninger for å bytte fra plast til bærekraftige alternativer. Vi har jobbet tett med regjeringen og støtter innsatsene fra thailandske skoler og høgskoler for sakte, men sikkert å gjøre endringer. Vi vil også offentlig berømme de hotellene som gjør mest fremgang, heter det i en uttalelse.

(we) Les mer på TheNation (arkivfoto)


RSS Feed