Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Mer regn og kaldere vær i Thailand i dagene som kommerEn tropisk storm som i dagene som kommer inn over Thailand fra Kina og som og Vietnam og vil bringe med seg kaldt vær. I nordlige og nordøstlige provinser kan en vente et temperaturfall nær 5 C.Det er den tropiske stormen Nakri, som i dag og i morgen vil gjøre landfall i Vietnam. En bølge med kaldt vær fra Kina vil følge, noe som resulterer i tordenvær i alle regioner fra onsdag til fredag, ifølge lørdagens prognose fra Meteorological Department. Syklonen Nakri, midt i Sør-Kinahavet, er blitt svekket til en tropisk storm og, den beveger seg vestover til den vietnamesiske kysten i 13 km / t.

Lett til moderat regn er spådd i Mukdahan, Yasothon, Amnat Charoen, Ubon Ratchathani, Si Sa Ket, Surin, Sa Kaeo, Rayong, Chanthaburi og Trat.

Fra onsdag til fredag ​​vil sterkt høyt trykk fra Kina dekke øvre Thailand, noe som resulterer i tordenvær, først i nordøst og øst, og deretter i nord- og Sentral-regionen.

Den nordøstlige monsunen som dekker Thailandbukta og sørlige Thailand vil styrkes, noe som vil resultere i kraftig regn i noen områder og høye bølger opp til 2 meter.

(we) Kilde BangkokPostRSS Feed