Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Politiet sier kokain-funn hos ‘Boss Red Bull’ var for tannlegebehandlingPolitiet insisterer på at kokainsporene som ble funnet i Vorayuth “Boss” Yoovidhyasom blod var en del av hans tannbehandling. – Umulig, ​​sier Thailands tannlegeforening.


Tannlegeforeningens president Pojjanart Poomprakorbsri sier at bruken av kokain i tannoperasjoner ble avskaffet for et århundre siden.

Politiet på sin side hevder at at stoffet ble foreskrevet til Vorayuth “Boss” Yoovidhya av en tannlege rett før den fatale dødsulykken i 2012, men nekter å identifisere tannlegen ved navn.

– Det er vanskelig for oss å finne ut hvem denne angivelige tannlegen er, siden politiet ikke har opplyst hvem [Vorayuths] tannlege var, sier Pojjanart. – Vi er villige til å gi informasjon til politiet på forespørsel. Kokain blir brukt til å indusere anestesi i tannbehandlinger i det siste, men det har uheldige effekter på blodtrykket.

I det siste forsøket som forsøkte å oppheve anlagene mot Vorayuth, sa politiet torsdag at etterforskerne bestemte seg for ikke å rette narkotikaklager mot arvingen til Red Bull-imperiet, siden restene av kokain som ble funnet i Vorayuths blodbane var til medisinske formål.

Vorayuth ble sikter for å ha drept en politimann i en hit-and-run-hendelse i 2012, men saken kom aldri til retten. Etter krasjet har Vorayuth reist verden rundt og åpent hatt selskap av sine venner og familie, ifølge en rapport fra The Associated Press. Han stakk av etter at siktene ble kjent og skal hovedsaklig ha befunnet seg i London hvor han fortsatt skal befinne seg.

Familien hans har gitt donert 300 millioner baht til politiet og regjeringen de siste årene, ifølge medieoppslag, selv om myndighetene insisterer på at veldedigheten ikke påvirket etterforskningen av Vorayuth.

Siktene mot Red Bull-arvingen ble overraskene frafalt nylig av Regjeringsadvokaten i Thailand.

(pf) Kilde: KhaoSodRSS Feed