Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Absolutt krav om omfattende medisinsk forsikring ved innreise til Thailand nåDe utvalgte utenlandske borgere som forventes få innreise til Thailand nå fra 1. juli må ha svært god medisinsk forsikring. Denne må gjelde i Thailand med full dekning samt eventuell COVID19-behandling. Garantien for dekning i Thailand må være på minst 100 000 USD.


Dette kommer i tillegg til kravet om et "Fit to Fly" helsesertifikat som bekrefter at en ikke utgjør noen risiko for å bli smittet av COVID 19-virus og dette skal utstedes ikke mer enn 72 timer før reisedatoen.

Jack Levy, administrerende direktør i Macallan Insurance Brokers med base i Thailand, sier at han helt forstår grunnene til den thailandske regjeringens forsiktighet. Hans erfaring er at det ta flere dager å få forsikringspolisen ferdig. Dette med hensyn til forsikringsprosessen, tilbudsbrevet som går tilbake til klienten for signering og til slutt dokumentene som blir sendt til klienten. Mer informasjon om nøyaktig hva som kreves, kan en bl.a finne hos mekleren www.macallanbroker.com

(we) Kilde Thaivisa


RSS Feed