Stacks Image 186

Over halvparten av alle utlendinger vurderer eller har hatt en seksuell opplevelse med en transseksuellEn meningsmåling antyder at halvparten av alle utlendinger i Thailand enten har eller tenkt på å ha et seksuelt møte med en thailandsk transseksuell. Det store flertallet av utlendinger finner de svært attraktive.


Transseksuelle menn i Thailand er ofte veldig vakre, og mens mange på nettet klandrer dem for kriminalitet, er det mange som er svært respektable på alle måter og respekterte i Thailand.

Noen kan se ut som "stjernemodeller", og nå ser det ut til at utlendinger er like "besatt" som thaiene ved sjarmen til landets transseksuelle.

I en meningsmåling fra 2018 sier bemerkelsesverdige 38% av utlendingene å ha hatt et seksuelt møte med en "ladyboy" i Thailand. 16% sa at de ikke hadde denne erfaringen, men at de ikke ville være avvikende hvis situasjonen skulle oppstå.

Og likevel, 80% av alle de 300 respondentene i denne noe uhøytidlige miniundersøkelsen, sa at de fant disse «ladyboyene» attraktive.

(we) Mer om undersøkelsen på Danavboutthailand