Slik ser du norsk TV i Thailand

BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

– Thailand vil i år feire Songkran på vanlig måteThailand vil i år kunne feire det thailandske nyttåret, Songkran, på vanlig måte forutsatt at antallet smittetilfeller fortsetter å falle.  

Det sier landets helseminister. I 2020 ble Songkran-feiringen avlyst på grunn av pandemien. Men nå skal denne «vannfestivalen» tilbake i all sin prakt.

Hvis alle fortsetter å følge de forebyggende tiltakene som er på plass for å begrense spredningen av viruset, vil Songkran kunne avvikles som normalt i dagene 13.-15. april. 

For å stimulere innenlands turisme er det besluttet at mandag 12. april er fridag, slik at det blir mange sammenhengende fridager for thaiene i april.

Det forventes at Thailand vil fortsette å se over hundre nye smittetilfeller per dag i en tid fremover. Dette fordi de forebyggende tiltakene som er på plass ikke er så strenge som under det første utbruddet av viruset i fjor.

Nyheten kommer da Thailand onsdag registrerte et nytt kraftig fall i antall nye infeksjoner, med 157 nye tilfeller, ned fra 287 nye tilfeller dagen før.

(we) Kilde: Thaivisa