Stacks Image 352

Toåring i Pattaya måtte sy 200 sting etter hundeangrepEn utenlandsk toåring i Pattaya ver sammen med barnepiken og storebroren da en stor hund gikk til brutalt angrep i Syd-Pattaya denne uken.

Opptakene av angrepet fra CCTV, gikk viralt på sosiale medier og har fått innbyggerne i Pattaya til å be om handling rundt hendelsen, skriver The Pattaya News.

Hundeangrepet oppstod etter at barnepiken til de to utenlandske guttene, 4 og 2 år, gikk forbi en åpen port til et hus. Opptak viser at den eldre fire år gamle gutten stopper, angivelig da en stor svart hund begynte å bjeffe mot barnepiken og de to guttene. Porten til boligen skal ha blitt stående åpen ved et uhell etter huset eier var ute med søppel.

Kort tid etter ser det ut til at hunden sikter mot guttene basert på CCTV-opptak og barnepiken og fokuserte på den yngste gutten. Det tok nesten fire minutter før barnepiken, en hushjelp og flere vitner som stoppet for å hjelpe å løsne hunden fra det grusomme og uoppfordrede angrep på gutten.Gutten fikk en brukket kjeve, hodeskader og alvorlige bitt. Ifølge leger ved Bangkok Pattaya sykehus trengte gutten 200 sting og behandling på intensivavdelingen, men anses nå som stabil og forventes å bli frisk.

Etter at videoen ble viralt på sosiale medier har mange innbyggere i Pattaya spurt hva som vil skje med de politianmeldte eierne av hunden og hunden selv. Lokale medier som oppsøkte hjemmet der hunden angrep barnet, fant ingen hjemme i går ettermiddag og ingen tegn til hunden.

Foreldrene til det skadde barnet har anmeldt forholdet til Pattaya politistasjon.

Pattaya-politiet sier til lokale medier at de ser på hendelsen. Hendelsen har også skapt rasende diskusjoner på thailandske sosiale medier om løse hunder generelt i Pattaya, både hushunder og løse hunder, med mange forskjellige og varierte meninger om hvordan man kan løse problemer.

(pf) Kilde: The Pattaya News

Slik ser du norsk TV i Thailand!