Stacks Image 594
Stacks Image 601

Kvinne omkom etter båtforlis i elv - fortsatt en savnetEn person omkom og en annen er savnet etter at en båt som fraktet seks personer på Chanthaburi-elva sank i kraftig regn søndag kveld. Dette i nærheten av Thailandbukta i denne østlige provinsen.

Rop om hjelp ble hørt rundt klokken 20 da båten begynte å synke nær Wat Arakkha Thewada i Chanthaburis Laem Sing-distrikt.

Redningsaksjonen skal ha tatt flere timer for å redde fem personer opp av vannet, hvorav en 11 år gammel gutt, før de avbrøt søket på grunn av sterk strøm. En 40 år gammel mann er fortsatt savnet.

Etter at de forulykkede var brakt til land, ble det fortatt gjenopplivingforsøk på en kvinne. Hun ble senere erklært død på sykehus.

Båtføreren (38) skal ha fortalt politiet at båten hadde seks personer om bord, tre menn og to kvinner samt han ombord, og de fanget krabber, som er en populær kveldsaktivitet i området.

Han sa at strømmen ble sterkere ettersom det regnet kraftig, og båten ble etterhvert fylt med vann, noe som fikk den til å synke sakte mens de var midt i elven. Deretter sendte han SOS-signaler til folk på land med lommelykt.

(we) Kilde: The Nation