Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

Online spill med et thailandsk temaDet finnes spill innenfor alle slags kategorier og blant temaene finner man også spill med et thailandsk preg. 

Om man skal på ferietur til Thailand og begynner å bli utålmodig kan man derfor spille disse spillene for å drømme seg bort, samtidig som alle vet at tiden går fortere når man har det gøy.

Thai Flower
Blant spillene på listen finner vi spilleautomaten Thai Flower som man kan spille hos Unibet. Spillet tar deg til eksotiske Thailand gjennom et gjennomført tema med templer og lotusblomster i bakgrunnen. På symbolene finner man blant annet bilder av turkist hav og palmer som vil skape en følelse av at du allerede befinner deg på en thailandsk strand. I tillegg har man selvsagt muligheten til å vinne gevinster og premier som man kan bruke på neste ferietur til det populære landet.

Muay Thai
Muay Thai er en gammel kampsport som kommer fra Thailand og i dette animerte spillet kan du spille om å bli en mester i kampsporten. Gjennom å bruke bare tre taster kan man sloss seg gjennom de forskjellige nivåene helt til man står igjen som vinner. Blokker slag med Z-tasten, slå med X-tasten og spark med C-tasten og se om du har det som trengs for å mestre den tradisjonelle sporten.

Siam Tempo og Smile Land
For de yngre spillerne kan man teste ut spilletsom er utviklet for at reisende kan utforske Thailand i spillform, og samtidig finne ut mer om landets kultur og tradisjoner. Spillet går ut på å være "Thailands beste turist" gjennom å gå på oppdagelsesreise gjennom landet samtidig som man lærer nye ting.

Siam Tempo har et noe lignende tema ved at det også her er fokus på å lære om landets tradisjoner. Spillet er utgitt av Tourism Authority of Thailand og man får her muligheten til å prøve seg på thai trommer. Gjennom å treffe notene og følge den orientalske rytmen kan man spille seg til topps på listen over Thailands beste trommeslagere.Makruk Thai Chess
Makruk er den thailandske versjonen av sjakk, og er svært populært i landet. Selv om spillet originalt er et brettspill finnes spillet som app både for iPhone og Android telefoner. Spillet er sagt å være mer strategisk enn den internasjonale varianten av sjakk og spilles av omtrent 2 millioner thailendere. Ettersom reglene er noe annerledes enn vanlig sjakk kan man lese reglene i detalj ved å søke på nett, dersom man skulle være interessert.

Spill for å lære språket
Selv om dette ikke er et spesifikt spill tips finnes det mange spill som kan hjelpe deg å lære eller trene på språket, som kan være både morsomt og lærerikt. Når man skal besøke et land er det alltid kjekt å kunne gjøre seg litt forstått, selv om det bare er ved hjelp av noen få ord og uttrykk. Det vil også kunne gjøre det enklere å forstå ting som enkle skilt om man har lært seg litt av språket på forhånd.RSS Feed