Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Regjeringen vurderer å utvide SongkranRegjeringen i Thailand vurderer å utvide Songkran-festivalen for å stimulere den nasjonale økonomien.

Ifølge en regjeringskilde er det et forslag om å forlenge Songkran-festivalen med to dager slik at Songkran vil vare fra 13. til 17. april, noe som vil gjøre det mulig for folk å utvide ferien med ytterligere to dager på lørdag (18. april) og søndag (april 19) og få totalt ni sammenhengende fridager.

Å skape en «shoppingstemning» forventes å hjelpe økonomien som står overfor mange risikofaktorer etter utbruddet av koronaviruset, tørken og masseskytingen i Korat noe som har hatt en enorm innvirkning på virksomheter og reiselivsnæringen.

Visestatsminister Somkid Jatusripitak omtalte i går, onsdag, også idéen om å utvide  Songkran.
Somkid sa at han var villig til å foreslå for kabinettet å forlenge festivalen, noe som vil øke turismen og hjelpe økonomien.

I denne forbindelse har han koordinert seg med visestatsminister Wissanu Krea-ngam, for å vurdere å legge til spesielle høytider i første halvdel av året for å oppmuntre thailandske folk til å reise innenlands.

Kilde: The NationRSS Feed