BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 745

Mange skadd i kaotisk bar-slagsmål i Pattaya i nattTo rivaliserende grupper av unge voksne braste sammen på en pub i Pattaya klokken 03:20 i morges, og mange ble skadd. De to rivaliserende gruppene kastet flasker og slag mot hverandre foran maktesløse politimenn.

Den voldelige kampen brøt ut på en pub ved navn YES Pattaya i Pattaya-området på Third Road i morgentimene.

To grupper av unge voksne slag verbale trusler mot hverandre kastet spritflasker på hverandre inne på puben da politiet og andre nødetater ankom stedet.

Gruppene stoppet angivelig ikke selv om politet kom mannsterke til utestedet. Seks skadde personer, unntatt de som klarte å stikke av, ble tatt til Banglamung og Pattaya sykehus.

Til slutt klarte politiet å stoppe kampen. Det ble oppdaget flere blodflekker og knuste glassflasker inne på puben. Ingen ble imidlertid umiddelbart arrestert ettersom politiet fortsatt vurderer hendelsen, og åstedet ble beskrevet som kaotisk, med det uklart hva som utløste kampen, og mange ble som rett og slett fanget i nærkampene, og hvem som forsvarte seg.

Pattaya-politiet jobber med å identifisere hver primærmistenkte via CCTV-opptak. Puben er under nøye overvåking for å hindre en potensiell gjentakelse.

Mange kommentatorer på sosiale medier noterte også tidspunktet for hendelsen, og spurte hvorfor lokalet ikke ble stengt klokken 02.00. Pattaya-politiet har ikke svart på dette.

Bare forrige uke raidet Pattaya-politiet Flexx-klubben på Walking Street for å ha vært åpen etter den lovlige stengetiden.

Kilde: The Pattaya News


RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand