BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 186

Falsk modellagent pågrepet for utpressing av tenåringsjente etter nakenvideoEn 26 år gammel nasjonalparkmedarbeider er pågrepet for å ha utgitt seg for å være modellagent, og overtalte en naiv tenåringsjente til å kle av seg og deretter utpresse penger fra henne ved å true med å legge ut nakenvideoene på sosiale medier

Politiet arresterte 26 åringen i går i Surat Thani siktet for utpressing, ifølge politiet.

Arrestasjonen kom etter at en 16 år gammel jente anmeldte mannen for utpressingen etter at hun var blitt lurt til å stille opp naken.

Jenta fortalte politiet at 26 årigen hevdet å være modellagent og hadde kontaktet henne via Facebook. Han overtalte henne til å stille opp naken med et løfte om å betale henne 200 000 baht.

Og i stedet for å gi henne den lovede betalingen, krevde mannen penger fra henne. Hvis hun nektet å betale, truet han med å legge ut de nakenvideoene på nettet, sier politiet.

Jenta fortalte politiet at hun ikke hadde noe annet valg enn å selge seg for å tjene raske penger slik at hun kunne betale han. Han krevde stadig mer penger, og på et punkt bestemte 16 åringen seg for å søke hjelp fra politiet.

Politiet fant raskt fram til den skyldige som er ansatt i en nasjonalpark. Han trente også jentespeidere som hadde leir i nasjonalparken der han jobbet.

26 årigen har titstått forholdet.

(pf) Kilde: CTN News