Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Thailands grense til Myanmar fullstendig stengt med piggtrådgjerderMed det økende antall smitte-saker i Myanmar har det thailandske grensepolitiet økt patruljeringen drastisk. I provinsen Prachuap Khiri Khan har grensepatruljer stengt grensen, og sørget for at de naturlige gangene er blokkert av piggtrådgjerder.

Nye piggtrådgjerder er plassert rundt de naturlige overgangene i den vestlige provinsen, for å forhindre at burmesiske migranter kommer inn i Thailand. Hæren kontrollerer nå alle grensepunkter i provinsen, inkludert 39 naturlige passasjer mellom distriktene Hua Hin og Bang Saphan Noi.

Selv om det ikke er oppdaget noen smittetilfeller fra de burmesiske migranter som er tatt for angivelig å ha krysset grensen, har thailandske tjenestemenn strammet inn grensesikkerheten for å sikre at viruset ikke kommer inn i landet.

Malaysia stengte også nylig Bukit Kayu Hitam grensekontrollpunkt, den viktigste sørlige landgrensen til Thailand, over grensen fra Sadao i Songkhla. Grensen er stengt til 25. september i et forsøk på å kontrollere spredningen av coronavirus.

(we) Kilde: TheNation


RSS Feed