Stacks Image 782

Phuket-beboer ber om hjelp til å fjerne et enormt søppelbergEn Phuket-beboer ber om hjelp fra lokale myndigheter og øyas parlamentsmedlemmer til å rydde en enorm søppelhaug på hele 100 tonn midt i et boligområde, noe som skader folkehelsen, miljøet og imaget til den verdenskjente turistdestinasjonen.

Facebook-brukeren som driver Monsoongarbage-siden, la ut flere bilder av denne farlige søppelhaugen rett ved siden av beboernes hjem, ifølge Thai Newsroom

Han oppfordret Phukets guvernør Narong Woonciew, som går av med pensjon i slutten av denne måneden, Chalong kommune og øyprovinsens parlamentsmedlemmer om å fjerne den meterdype søppelhaugen.

Han skriver at det er Chalong kommune som kontinuerlig har dumpet søppel på dette stedet, og spurte hvorfor søppelet ikke blir sendt til forbrenning, og om formålet var å fylle ut land. 

Saken fortsetter under Faceboook-innlegget– Jord og vann har kollapset fullstendig. Er vannet forurenset av søppel som renner ut i elven og ut i havet? Og hvordan skal folk kunne leve med denne typen søppel? Det går alvorlig ut over bildet av en turistby i verdensklasse, skriver han.

Han legger til at den enorme søppelmengden på Koh Siray, som er forbundet med Phuket via en liten bro og huser rundt 10.000 mennesker, deriblant sjøsigøynere, nå er ryddet, men nå har han kommet over denne og ber om ærlige svar fra alle involverte.

Bildet: Søppelet som har hopet seg opp midt i et lokalsamfunn på Phuket, delt av Facebook-brukeren Monsoongarbage Thailand.

Kilde: Thai Newsroom
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand