Slik ser du norsk TV i Thailand

Sjekk grensestatus. Hvilke land er åpne for turister?

Stacks Image 186

Gikk berserk i narkotikarus: Banket mor til dødeEn kvinne (54) ble banket til døde av sin 36 år gamle sønn som gikk berserk i krystallmetamfetmin-rus.

Drapet skjedde i Kanchanaburi, i det nordvestlige Thailand, lørdag kveld. Politi og en lege ble tilkalt til deres felles hjem omtrent halv tolv lørdag kveld. Da de kom inn i huset, fant de mor død i en blodpøl på soverommet. Ifølge lokale medier ble hun påført alvorlige hodeskader.

Innbyggere i området fortalte politiet at hun bodde i huset sammen med sønnen (36). Naboer har fortalt politiet at han er avhengig av krystallmetamfetmin og ofte slår moren. Da politiet ankom, løp sønnen, som fremsto som berserk på crystal meth, ut av huset og prøvde å rømme i en bil. Han ble tatt av politi med hjelp fra naboer. Den 36 år gamle sønnen er siktelset for drap og bruk av narkotika. 
Metamfetamin har blitt et svært stor problem i Thailand. Spesielt krystallmetamfetmin har blitt et stort problem, ifølge Office of the Narcotics Control Board. De siste tre årene har Thailand sett et utbredt og økende misbruk av meth-piller og krystallmetamfetmin.

Kilde: Chiang Rai Times


RSS Feed